Türk Kızılay, Azerbaycan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yaptı

Türk Kızılay ve Azerbaycan Kızılay İş Birliği

Türk Kızılay’ın hazırladığı gıda paketleri, Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarılar ve Azerbaycanlı yetkililerin katılımıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Dayanışma ve Yardımlaşma Mesajları

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sarılar, yaptığı konuşmada Türkiye’nin her zaman Azerbaycan’la birlikte olduğunu vurgulayarak, Türk Kızılay’ın dünya genelinde yılda 8,8 milyon insana yardım ulaştırdığını ve buna karşılık 500 milyon dolar harcadığını belirtti.

Ramazan Sofrasında Kardeşlik

Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Bağcı, Türk Kızılay’a teşekkür ederek, Türk Kızılay’ın devletten yardım almadığını ve Türk halkının yardımlarıyla hareket ettiğini dile getirdi. Ayrıca, Azerbaycan’a yapılan yardımın ramazan bereketi içinde kardeşlik ve dayanışma örneği olduğunu vurguladı.

Gazzeli Müslümanlara Destek

Bağcı, Türkiye’nin Gazze’ye olan yardımlarına da değinerek, Türkiye’nin zulme karşı durduğunu ve barışçıl çözümler için çalıştığını belirtti. Türk Kızılay’ın Gazze’ye yardım taşıyan yedinci gemisinin yola çıktığını söyleyerek, Türkiye’nin mazlumların yanında olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • Türk Kızılay, Azerbaycan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yaptı
  1. Türk Kızılay, Azerbaycan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yaptı için yorumda bulun

    Türk Kızılay, Azerbaycan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yaptı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Türk Kızılay, Azerbaycan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yaptı için ilk yorumu yapabilirsin.