Hollywood, Harvey Weinstein’ın Mahkumiyet Kararının Bozulmasıyla Sarsıldı

Ünlüler Weinstein’ın Yeni Kararına Tepki Gösterdi

Hollywood, tecavüzle suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’ın mahkumiyet kararının bozulmasıyla çalkalanıyor. 2020 yılında iki cinsel suçtan 23 yıl hapis cezasına çarptırılan Weinstein hakkındaki karar bozulsa da Los Angeles’ta tecavüz suçundan 16 yıl hapse mahkum edilmesi devam edecek.

Ashley Judd: “Haksızlık Bu, Hayatta Kalanlara”

Ünlü oyuncu Ashley Judd, kararın bozulmasıyla ilgili olarak, “Bu, hayatta kalanlara haksızlık. Hâlâ kendi gerçeğimizle yaşıyoruz. Ve ne olduğunu biliyoruz. Amerika’da kadın olmak, bedenlerimiz üzerinde erkeklerin hakkıyla yaşamak böyle bir şey.” ifadelerini kullandı.

Rosanna Arquette: “Hayal Kırıklığındayım”

Oyuncu Rosanna Arquette, Weinstein’ın mahkumiyetinin bozulmasını talihsiz bir durum olarak değerlendirerek, “Harvey mahkum edildi. Mahkemenin mahkumiyetini bozması talihsiz bir durum. Hayatta kalan biri olarak hayal kırıklığının da ötesindeyim.” dedi.

Rose McGowan: “Biz Kötülükten Yaralanmış İnsanlarız”

Oyuncu Rose McGowan, “Neyi tersine çevirirlerse çevirsinler, kim olduğumuzu, bildiklerimizi, yaşadıklarımızı ve bu hayatta neler başarabileceklerimizi elimizden alamazlar. Biz kurban değiliz. Biz kötülükten yaralanmış insanlarız.” şeklinde açıklama yaptı.

Katherine Kendall: “Şaşkına Döndüm”

Tacizle suçlanan oyuncu Katherine Kendall, karar karşısında şaşkına döndüğünü belirtti.

Mira Sorvino: “Kurbanlara Değil Yırtıcılara Hitap Eden Adalet Sistemi”

Oscar ödüllü Mira Sorvino, Weinstein’ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek, kurbanlara değil yırtıcılara hitap eden adalet sistemi karşısında dehşete düştüğünü ve tiksindiğini paylaştı.

Amber Tamblyn: “Topluluk İçin Bir Kayıp”

Aktör, yazar ve aktivist Amber Tamblyn, kararı konuşmak için hayatlarını ve kariyerlerini riske atan kadınlardan oluşan tüm topluluk için bir kayıp olarak niteledi.

Ellen Barkin: “Rezalet”

1992 yapımı Into the West’in prodüksiyonu sırasında kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia eden Ellen Barkin de kararı “rezalet” olarak niteledi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Hollywood, Harvey Weinstein’ın Mahkumiyet Kararının Bozulmasıyla Sarsıldı
  1. Hollywood, Harvey Weinstein’ın Mahkumiyet Kararının Bozulmasıyla Sarsıldı için yorumda bulun

    Hollywood, Harvey Weinstein’ın Mahkumiyet Kararının Bozulmasıyla Sarsıldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hollywood, Harvey Weinstein’ın Mahkumiyet Kararının Bozulmasıyla Sarsıldı için ilk yorumu yapabilirsin.