ABD Başkanı Joe Biden’ın Yamyam İddiaları Üzerine Yorumlar

Joe Biden’ın Tuhaf İddiaları

ABD Başkanı Joe Biden, Pittsburgh ziyareti sırasında dayısının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini iddia etti. Resmi belgelere göre ise asker dayısının uçağı Pasifik Okyanusu’na düşmüş ve hayatını kaybetmişti.

Papua Yeni Gine Uzmanlarının Tepkisi

Biden’ın sözleri, Papua Yeni Gine’deki uzmanlar tarafından “inanılmaz” olarak nitelendirildi. Uzmanlar, ülkede yaygın bir yamyamlık kültürünün olmadığını vurgulayarak Biden’ın iddialarını çürüttü.

Uzmanların Değerlendirmesi

Papua Yeni Gine Üniversitesi’nden siyaset bilimci Michael Kabuni, yamyamlığın nadiren ve ölülere saygı için uygulanan bir ritüel olduğunu belirterek Biden’ın iddialarını reddetti. Kabuni, ülkedeki geleneksel değerleri savundu.

Vali Allan Bird’in Tepkisi

Doğu Sepik bölgesinin Valisi Allan Bird ise Biden’la dalga geçerek, iddialara şaşkınlıkla yaklaştı ve esprili bir dille tepkisini dile getirdi. Bird, Biden’ın ailesinin hikayelerinin etkisi altında kaldığını ima etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ABD Başkanı Joe Biden’ın Yamyam İddiaları Üzerine Yorumlar için yorumda bulun

    ABD Başkanı Joe Biden’ın Yamyam İddiaları Üzerine Yorumlar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ABD Başkanı Joe Biden’ın Yamyam İddiaları Üzerine Yorumlar için ilk yorumu yapabilirsin.