Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Hakemlere Çağrı

Bülent Uygun, Adil ve Cesur Yönetim İstiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde hakemlerden adil ve cesur bir yönetim talep etti. Uygun, rakip takımın isminden bağımsız olarak doğru kararlar verilmesi çağrısında bulundu. Kendi onurunu kurtarması gerektiğini vurguladı.

Sivasspor UEFA Yolunda İlerliyor

Sivasspor, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle ilerliyor. Teknik direktör Uygun, kalan maçlarda alınacak puanların UEFA Kupası’na gitmelerini sağlayacağını belirtti. Takımın hedefi, UEFA yolunda ilerlemek ve başarılı sonuçlar alarak hayallerini gerçekleştirmek.

Hakemlerden Beklenti

Uygun, hakemlerin adil ve dürüst bir şekilde maç yönetmesini istediklerini belirtti. Rakip takım ya da pozisyon gözetmeksizin doğru kararlar verilmesi gerektiğini dile getirdi. Hakem camiasının kendi onurunu koruması gerektiğini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Hakemlere Çağrı için yorumda bulun

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Hakemlere Çağrı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Hakemlere Çağrı için ilk yorumu yapabilirsin.