Max Kruse, BSV Al-Dersimspor’un Yedek Takımıyla Maça Çıktı

Eski Milli Futbolcu Max Kruse, Kreisliga’da Sahaya İniyor

Eski Alman milli futbolcu Max Kruse, profesyonel kariyerini noktaladıktan tam 130 gün sonra BSV Al-Dersimspor’un yedek takımıyla ilk maçına çıktı. Spandauer Kickers III ile oynanan maç 1-1 berabere biterken, Kruse hemen bir asistle sahadaki varlığını hissettirdi.

Maç Sonrası Yaşanan Olay Kruse’yi Rahatsız Etti

Ancak maç sonrası yaşanan olay, Kruse’nin mutlu gününü gölgeledi. Kruse’nin eşi Dilara’ya yönelik tribünlerden gelen hakaretler, tecrübeli oyuncuyu derinden rahatsız etti. Kruse, Instagram üzerinden yayınladığı bir video ile tepkisini dile getirdi.

Kruse: “Karımı Bu İşin Dışında Bırakın”

Kruse, “Saha içinde ve dışında belden aşağı konuşmanın oyunun bir parçası olduğunu biliyorum. Ama karımı bunun dışında bırakın! Dün beni desteklemek için oradaydı. Ben sahada duymadım ama daha sonra bana bir video gösterdi. Ve bazı taraftarlar, ‘F*ck Dilara’ tezahüratları yaptılar.” ifadelerini kullandı.

Max Kruse: Futbol Kariyerinden Sonra da Gündemde

Dilara ve Max Kruse, 2020 yılından bu yana birlikte ve 2021 yılında evlenmişlerdi. Kruse yaşanan hakaretlerle ilgili olarak, “Bana saldırırsanız sorun değil, hiç kaşınmıyorum ama karımı bu işin dışında tutun.” dedi. Max Kruse, futbol kariyeri boyunca Bundesliga’da 300’den fazla maça çıkarak Fenerbahçe, Wolfsburg, Union Berlin, Werder Bremen gibi takımlarda forma giymişti. Geçtiğimiz aralık ayında futbolu bırakan Kruse, saha dışı konularda da ses getirmeye devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Max Kruse, BSV Al-Dersimspor’un Yedek Takımıyla Maça Çıktı için yorumda bulun

    Max Kruse, BSV Al-Dersimspor’un Yedek Takımıyla Maça Çıktı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Max Kruse, BSV Al-Dersimspor’un Yedek Takımıyla Maça Çıktı için ilk yorumu yapabilirsin.