Sheffield United, Newcastle United’a 5-1 yenilerek küme düşen ilk takım oldu

Newcastle United, Sheffield United’ı Farklı Mağlup Etti

İngiltere Premier Lig’in 35. haftasında Newcastle United, Sheffield United’ı ağırladı. Alexander Isak’ın 26 ve 61. dakikalarda attığı goller, Bruno Guimaraes’in 54, Ben Osborn’un kendi kalesine 65 ve Callum Wilson’ın 72. dakikada attığı golle Newcastle United, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Konuk ekip Sheffield United’ın tek golü Anel Ahmedhodzic’ten geldi.

Newcastle United 7. Sıraya Yükseldi

Bu galibiyetle 53 puana ulaşan Newcastle United, ligde 7. sıraya yükseldi. Sheffield United ise 16 puanla 11 maçtır galibiyet hasreti çekiyordu ve bu mağlubiyetle küme düşmesi kesinleşti. Ligde bitime 3 haçta kala Sheffield United matematiksel olarak ligde kalma şansını kaybetti.

Manchester United, Burnley Karşısında Berabere Kaldı

Günün diğer önemli maçında ise Manchester United, Burnley’i konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi ve Manchester United son 6 haftada 5. kez puan kaybetti. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdüren Manchester United, puan kaybı yaşadı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Sheffield United, Newcastle United’a 5-1 yenilerek küme düşen ilk takım oldu
  1. Sheffield United, Newcastle United’a 5-1 yenilerek küme düşen ilk takım oldu için yorumda bulun

    Sheffield United, Newcastle United’a 5-1 yenilerek küme düşen ilk takım oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sheffield United, Newcastle United’a 5-1 yenilerek küme düşen ilk takım oldu için ilk yorumu yapabilirsin.