Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Heyecanı

Fenerbahçe Futbol Takımı Hedeflerinden Uzaklaştı

200 milyon Euro’yu aşan kadro değeriyle nisan ayına 4 kupa parolasıyla giren Fenerbahçe, art arda Türkiye Kupası, Süper Kupa ve UEFA Konferans Ligi hedeflerinden uzaklaştı. Lig şampiyonluğu hedefini de mucizelere bıraktı.

Seçimler Öncesi Belirsizlik Hakim

Basketbol ve voleybolda başarılı sonuçlar alınmasına rağmen futboldaki hayal kırıklığı, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak seçimlere nasıl yansıyacak? Ali Koç’un adaylığı konusundaki belirsizlik devam ediyor. Sadettin Saran’ın adaylık açıklamasının ardından Ali Koç’a yönelik beklentiler artıyor.

Aziz Yıldırım’dan Açıklama

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, yeniden aday olacağı iddialarını yalanladı. Yıldırım, herhangi bir plan yaparsa bunu kamuoyuyla paylaşacağını belirtti ve manipülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Muhtemel Seçim Tarihi Belli Oldu

Fenerbahçe’de tüzük gereği olağan seçimli genel kurul toplantısının tarihi 2 hafta içinde açıklanacak. İlk toplantının 30-31 Mayıs’ta, ikinci toplantının ise 8-9 Haziran’da yapılması bekleniyor. Aday olmak isteyenler 24 Mayıs’a kadar yüksek divan kuruluna başvuruda bulunacak.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Heyecanı için yorumda bulun

    Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Heyecanı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Heyecanı için ilk yorumu yapabilirsin.