Kayserispor, FIFA’nın Transfer Yasağı Kararına İtiraz Etti

Kayserispor’un İtirazı

Süper Lig ekibi Kayserispor, FIFA tarafından 14 Mart’ta aldığı 2 dönem transfer yasağı kararına karşı itirazda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüp, Jocelyn Janneh, Salifou Soumah, Andrea Bertolacci ve Denis Alibec ile yaşanan haksız fesih anlaşmazlığı sonucu cezaya çarptırılmıştı.

Kulüp Sözcüsünden Açıklama

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük Kayserispor Taraftarı, bir süre önce açıklanan kararla haksız fesihlerin konu edildiği transfer yasağı hükmüne itirazımız avukatlarımız tarafından yapılmıştır. Sürecin sonuçlanması ile birlikte kamuoyu bilgilendirilecektir.” açıklamasında bulundu.

İtiraz Gerekçesi

Kulübün, FIFA’nın verdiği 2 dönemlik transfer yasağı kararına ‘haksız’ bulunarak itiraz ettiği öğrenildi. Kayserispor’un, oyuncular Janneh, Soumah, Bertolacci ve Alibec’in durumunu göz önünde bulundurarak aldığı bu kararın sonucu merakla bekleniyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kayserispor, FIFA’nın Transfer Yasağı Kararına İtiraz Etti için yorumda bulun

    Kayserispor, FIFA’nın Transfer Yasağı Kararına İtiraz Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kayserispor, FIFA’nın Transfer Yasağı Kararına İtiraz Etti için ilk yorumu yapabilirsin.