Adalet Bakanı: Kaş’ta Bir Kişinin Arkasına Bağlanarak Sürüklenmesi Kabul Edilemez

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kaş’ta Yaşanan İnsan Hakları İhlalini Kınadı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana gelen insanlık dışı olay hakkında açıklamalarda bulundu. Tunç, aralarında çıkan tartışma sonrasında bir kişinin aracın arkasına bağlanarak sürüklenmesi olayının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Şüpheli Şahıs Tutuklandı

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayın ardından Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma sonucunda otomobil sürücüsü Şaban T.’nin tutuklandığını duyurdu. Tunç, “Soruşturma kapsamında gözaltına alınan otomobil sürücüsü şüpheli şahıs sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır.” şeklinde açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın insan haklarına aykırı olduğunu belirterek, benzer vakaların tekrarlanmaması için gerekli adımların atılacağını da ifade etti. Bu tür olayların toplumda infial yaratması ve adalet duygusunu sarsması nedeniyle gereken işlemlerin titizlikle yürütüleceğini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Adalet Bakanı: Kaş’ta Bir Kişinin Arkasına Bağlanarak Sürüklenmesi Kabul Edilemez
  1. Adalet Bakanı: Kaş’ta Bir Kişinin Arkasına Bağlanarak Sürüklenmesi Kabul Edilemez için yorumda bulun

    Adalet Bakanı: Kaş’ta Bir Kişinin Arkasına Bağlanarak Sürüklenmesi Kabul Edilemez için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Adalet Bakanı: Kaş’ta Bir Kişinin Arkasına Bağlanarak Sürüklenmesi Kabul Edilemez için ilk yorumu yapabilirsin.