Manisa’da Hüzünlü Olay: Psikolojik Sorunlar Trajediye Neden Oldu

Manisa’da Vahim Olay

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, saat 01.30 sıralarında yaşanan korkunç olayda, hurda toplayarak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran’ın, psikolojik sorunları nedeniyle eşini ve kendisini vurduğu bildirildi.

Olayın Detayları

İddiaya göre, Demirkıran eşi Buse Demirkıran’a yatak odasında av tüfeğiyle ateş etti ve ardından çatı katına çıkarak kendisini başından vurdu. Silah seslerinin duyulması üzerine mahalle sakinleri endişe içinde polis ve sağlık ekiplerini haberdar etti.

Polis ekipleri, eve girdiklerinde anne ve babanın hayatını kaybettiğini belirledi. 1,5 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğun ise olaydan sonra yakınları tarafından evden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Olayın Ardındaki Gerçekler

Hamza Demirkıran’ın amcasının oğlu Nurullah Demirkıran, kuzeninin psikolojik tedavi gördüğünü ve psikolojik sorunları olduğunu belirterek, “Hamza’nın psikolojik sorunları vardı, psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp, yatak odasına gidiyor hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak, kendisini öldürüyor” ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Manisa’da Hüzünlü Olay: Psikolojik Sorunlar Trajediye Neden Oldu için yorumda bulun

    Manisa’da Hüzünlü Olay: Psikolojik Sorunlar Trajediye Neden Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Manisa’da Hüzünlü Olay: Psikolojik Sorunlar Trajediye Neden Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.