Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Avantaj Elde Etti

Süper Lig Lideri Galatasaray, Şampiyonluk İçin İddialı

Süper Lig’in lideri Galatasaray, sezonun son 3 haftasına girilirken rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde yer alarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, 36. hafta mücadelesinde İstanbul’da Fatih Karagümrük’le karşılaşacak. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Fatih Karagümrük, Deplasman Takımına Tribün Ayıracak

Fatih Karagümrük yönetimi, Fenerbahçe maçında olduğu gibi deplasman takımı Galatasaray’a yüzde 30’luk bir tribün ayıracak. Sarı-kırmızılılar, son maçta Sivasspor’u 6-1 mağlup ederken Fenerbahçe’nin puan kaybıyla avantajı yakaladı. Galatasaray, 36. haftada da galibiyet arayacak ve şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.

23 Bindi Aşkın Galatasaray Taraftarı Takımını Destekleyecek

Sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlara tribün ayıran Fatih Karagümrük yönetimi, aynı uygulamayı Galatasaray taraftarları için de yapacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 23 binden fazla taraftarıyla desteklenecek Galatasaray, şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Avantaj Elde Etti için yorumda bulun

    Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Avantaj Elde Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Avantaj Elde Etti için ilk yorumu yapabilirsin.