Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu Açıklamalarda Bulundu

Mosturoğlu: “3 Temmuz Ruhu Her Daim Sürdürülmeli”

Fenerbahçe Kulübü’nde 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu seçimleri öncesinde başkan adaylarından Şekip Mosturoğlu, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada, seçilmesi halinde 3 Temmuz ruhunun her daim sürdürülmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Mosturoğlu: “Yüksek Divan Kurulu Geleneksel Kulüpçülüğün Kalbidir”

Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu’nun kulübün geçmişinde önemli bir danışma ve denge fonksiyonuna sahip olduğunu vurgulayarak, son dönemlerde bu fonksiyonları yitirdiğini düşündüğünü ifade etti. Adaylık sürecinde camianın geniş bir kesimi ile görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu’nun yeniden etkin bir rol üstlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Mosturoğlu: “FETÖ Yapılanmasının Varlığını Sürdürmesi Olumsuz Etkiler Yaratıyor”

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe’nin son yıllarda yaşadığı olumsuzluklardan birinin FETÖ yapılanmasının varlığının sürmesi olduğunu belirterek, 3 Temmuz ruhunun canlı tutulması gerektiğini vurguladı. Adaylık sürecinde camianın birlik ve beraberliğine odaklandığını söyleyen Mosturoğlu, kulübün siyaset üstü olduğunu ve Fenerbahçeliliğin üzerinde bir kimlik olduğunu ifade etti.

Mosturoğlu ve Kurul Üyeleri: (Soldan sağa) Hakkı Kurtuluş (Avukat), Elizabet Uğurlu (İş İnsanı, eski basketbolcu ve milli kürekçi), Şekip Mosturoğlu (Avukat), Levent Hataylı (İş İnsanı), Çağlar Özdemir (İş İnsanı, eski milli kürekçi)

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu Açıklamalarda Bulundu
  1. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu Açıklamalarda Bulundu için yorumda bulun

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu Açıklamalarda Bulundu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu Açıklamalarda Bulundu için ilk yorumu yapabilirsin.