Otomatik taslakA.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis Üyeliği’ne Seçildi

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve SONSES.TV İmtiyaz Sahibi Gazeteci A.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis üyeliğine seçildi.
Toroslar Belediyesi, 30 yıldır sağ iktidarın elindeyken, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP büyük bir zafer elde ederek, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin-Toroslar’da da yerel iktidar oldu.
12 Eylül Askeri Darbe döneminde büyük işkencelere maruz kalan Gazeteci A.Vahap Şehitoğlu, CHP Meclis üyesi olarak seçildi. Şehitoğlu, Toroslar halkına destekleri için teşekkür ederek, “Toroslar’da yaşayan herkes, CHP’li bir yaşamın tadını çıkaracak. Her yaştan insanın mutlu olacağı, modern bir ilçe olma hedefimiz var. Abdurrahman Yıldız Başkanımızı ve meclis üyeliğine seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Halkımıza minnettarım” şeklinde konuştu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Otomatik taslakA.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis Üyeliği’ne Seçildi
  1. Otomatik taslakA.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis Üyeliği’ne Seçildi için yorumda bulun

    Otomatik taslakA.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis Üyeliği’ne Seçildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Otomatik taslakA.Vahap Şehitoğlu, CHP Toroslar Belediye Meclis Üyeliği’ne Seçildi için ilk yorumu yapabilirsin.