Hamas, Gazze’deki Toplu Mezar Skandalını Deşifre Etti

Hamas, İsrail Ordusunun Toplu Mezar Skandalını Açıkladı

Hamas, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinden çekilmesinin ardından Nasır Hastanesi kompleksinde bulunan toplu mezardan 190 cesedin çıkarılmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Gazze’de Bulunan Toplu Mezarlar Vahşeti Ortaya Çıkardı

Açıklamada, bulunan toplu mezarların Gazze Şeridi’ndeki kayıp kişilerin akıbetleriyle ilgili soruları yeniden gündeme getirdiğinin altı çizildi. İsrail ordusunun sınırsız askeri ve siyasi destek olmaksızın hastanelerde, sığınma ve barınma merkezlerinde, mülteci kamplarında çocuk, kadın, yaşlı demeden silahsız sivillere yönelik katliamlarını sürdürmesinin mümkün olmayacağı vurgulandı.

ABD’nin İsrail’e Verdiği Destek Eleştirildi

Açıklamada, ABD yönetiminin İsrail’e Filistin halkına karşı 6 aydan daha uzun süren bu “katliam savaşını” sürdürme imkanını Washington’un verdiği kaydedildi.

Gazze’de 190 Kişinin Cesedi Toplu Mezardan Çıkarıldı

Filistin resmi haber ajansı WAFA, Gazze’deki sağlık kaynaklarından aktardığı haberinde, arama kurtarma ekiplerinin Nasır Hastanesi kompleksinde bulunan toplu mezardan İsrail askerleri tarafından öldürülen kadın ve erkek çeşitli yaş gruplarından 190 kişinin cesedini çıkardığını duyurdu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hamas, Gazze’deki Toplu Mezar Skandalını Deşifre Etti için yorumda bulun

    Hamas, Gazze’deki Toplu Mezar Skandalını Deşifre Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hamas, Gazze’deki Toplu Mezar Skandalını Deşifre Etti için ilk yorumu yapabilirsin.