Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in 118 Metrelik Lüks Yatı Olay Yarattı

Mark Zuckerberg’in Özel Yaşantısı Gündeme Geldi

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg, son dönemde özel yaşantısını daha da gizliyor. Ancak Zuckerberg’in denizcilik dünyasındaki iddialı hareketi dikkatleri üzerine çekti.

118 Metrelik Süper Yat Satın Aldığı İddia Edildi

Zuckerberg’in, üzerinde helikopter pisti ve yüzme havuzu bulunan 118 metrelik bir süper yat satın aldığı iddia edildi. 9 haneli bir rakama alındığı tahmin edilen bu lüks yatın, Fort Lauderdale, Florida’da demirlediği belirtildi.

Lüks Yatın Özellikleri Şaşırtıcı

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un yatından daha uzun olan bu lüks yatta, birçok lüks özellik bulunuyor. Zuckerberg’in ve yatın üreticisinin resmi açıklama yapmaması, heyecanı artırıyor.

Lüks yatın Marshall Adaları bandıralı olması dikkat çekiyor ve genelde ABD’li tekne sahiplerinin tercih ettiği belirtiliyor. Eğer Zuckerberg’in “Launchpad” isimli tekneyi aldığı doğrulanırsa, lüks yat sahibi iş insanları arasına katılacak.

Mürettebat ve Konuklar İçin Özel Bölümler

Lüks yatta en az 12 kişinin konaklayabileceği belirtilirken, mürettebat için ayrı bir bölüm olduğu tahmin ediliyor. Teknenin içinde özel bir spor salonu ve masaj alanının bulunduğu söylentiler arasında dolaşıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in 118 Metrelik Lüks Yatı Olay Yarattı için yorumda bulun

    Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in 118 Metrelik Lüks Yatı Olay Yarattı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in 118 Metrelik Lüks Yatı Olay Yarattı için ilk yorumu yapabilirsin.