Napoli’de Düşen Gizemli Nesne NASA Tarafından Açıklandı

Ev Sahibini Şaşkına Çeviren Olay

‘8 Mart’ta Napoli’deki bir eve düşen silindir şeklindeki nesne, ev sahibi Alejandro Otero tarafından tavanı ve döşemeyi parçalayarak bulundu. Otero, nesnenin evine bu kadar güçlü bir şekilde düşerek bu kadar hasara yol açmasına şaşırdığını belirtti.

NASA’nın Açıklaması

Nesneyle ilgili spekülasyonlar yapılırken, NASA sonunda konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Analiz için Cape Canaveral’daki Kennedy Uzay Merkezi’ne götürülen nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu’na ait ekipmanlardan gelen bir uzay çöpü olduğu doğrulandı.

Uzay ajansı, nesnenin eski pilleri imha edilmek üzere bir kargo paletine monte edilirken kullanılan metal bir destek olduğunu belirtti. 2021 yılında uzay istasyonundan fırlatılan palet, Dünya atmosferine girdiğinde tamamen yanması beklenirken bir parça sağlam kalarak Napoli’deki evin çatısına düştü.

Gizemli Nesne Hakkında Detaylar

Metal parça, yaklaşık 10 santimetre uzunluğunda ve kabaca 4 santimetre genişliğindeydi. NASA’nın açıklamasıyla birlikte, ev sahibi Otero ve diğer meraklılar tarafından merakla beklenen gizemli nesnenin kökeni aydınlanmış oldu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Napoli’de Düşen Gizemli Nesne NASA Tarafından Açıklandı için yorumda bulun

    Napoli’de Düşen Gizemli Nesne NASA Tarafından Açıklandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Napoli’de Düşen Gizemli Nesne NASA Tarafından Açıklandı için ilk yorumu yapabilirsin.