Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk Şampiyonluk İnancını Sürdürüyor

Öztürk: “Süper Lig’de Lider Olarak Yolumuza Devam Ediyoruz”

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Corendon Alanyaspor’u 4-0 yendikleri maçın ardından şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdi. Öztürk, takımın lider olarak ilerlediğini ve altı önemli maçları daha olduğunu belirtti.

Öztürk: “Hedefimiz 105 Puanla Şampiyon Olmak”

Öztürk, Fenerbahçe ile olan mücadeleyi keyifle izlediklerini ve net bir skorla yol aldıklarını vurgulayarak, “Galatasaray kazana kazana devam eder, biz de 105 puanla, rekor bir puanla şampiyon olur, beşinci yıldıza doğru son hamleyi yaparız.” ifadelerini kullandı.

Öztürk: “Hedefimiz ve Hayalimiz Şampiyonluk”

Kalan altı maçlarında Fenerbahçe ile de karşılaşacaklarını hatırlatan Öztürk, “Herkesin emeği kıymetli, onun için rakibe saygı göstererek, kalan maçlarımızı kazanıp taraftarımızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Hedefimiz ve hayalimiz bu.” şeklinde konuştu.

Öztürk: “Her Maç Zor, Ancak İnanıyoruz”

Öztürk, son maça kadar şampiyonluk yarışının devam edeceğini düşündüğünü belirterek, hiçbir maçın kolay olmadığını vurguladı. Önlerindeki rakiplerin hepsinin kıymetli olduğunu kaydeden Öztürk, taraftarın desteğini de alarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk Şampiyonluk İnancını Sürdürüyor
  1. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk Şampiyonluk İnancını Sürdürüyor için yorumda bulun

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk Şampiyonluk İnancını Sürdürüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk Şampiyonluk İnancını Sürdürüyor için ilk yorumu yapabilirsin.