TFF’den Kulüplere Cezalar Yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüplere Cezalar Verdi

TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep FK kulüplerine cezalar verildi.

Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’ne Para Cezası

Kurul, Beşiktaş’a saha olaylarından dolayı 112 bin, kötü tezahürattan 200 bin olmak üzere toplamda 312 bin lira ceza verdi. MKE Ankaragücü ise taraftarlarının sebep olduğu saha olayları için 112 bin, çirkin tezahürat sebebiyle de 320 bin olmak üzere toplamda 432 bin lira ceza aldı.

Mondihome Kayserispor ve Trabzonspor’a Para Cezası

Mondihome Kayserispor’a taraftarlarının neden olduğu saha olayları için 112 bin, Trabzonspor’a ise çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 440 bin lira para cezası uygulandı.

Kısmi Tribün Kapatma Cezası

Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep FK kulüplerine kısmi tribün kapatma cezaları verildi.

Adana Demirspor Başkanına Para Cezası

Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz, akredite edilmediği alanlarda bulunduğu için talimatlara aykırılık sebebiyle 78 bin lira para cezası aldı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. TFF’den Kulüplere Cezalar Yağdı için yorumda bulun

    TFF’den Kulüplere Cezalar Yağdı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TFF’den Kulüplere Cezalar Yağdı için ilk yorumu yapabilirsin.