Altınay Savunma Teknolojileri Borsada İşlem Görmeye Başlıyor

Altınay Savunma Teknolojileri, Türk Savunma Sanayiinde Önemli Bir Oyuncu Olarak Yükseliyor

Türk savunma sanayii şirketlerinden Altınay Savunma Teknolojileri, robot teknolojileri ve sistem entegrasyonu alanında öne çıkarak borsada işlem görmeye hazırlanıyor. Şirket, faaliyet alanındaki başarılarıyla finansal piyasalarda yer alarak gelişimine ivme kazandırmayı hedefliyor.

Altınay Savunma Teknolojileri Halka Arz İçin Onay Aldı

Altınay Savunma Teknolojileri, Türk savunma sanayiinde 25 yılı aşkın deneyime sahip bir firma olarak, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz için onay aldı. Halka arzda konsorsiyum lideri olarak TSKB, eş liderleri olarak ise Ziraat Yatırım ve Yatırım Finansman görev alacak.

Yüksek Katma Değerli Projelerle Önemli Başarılar Elde Ediyor

Altınay Savunma Teknolojileri, hareket kontrol sistemleri, insansız sistemler, deniz sistemleri, silah sistemleri ve mühimmat imha alanlarında geleceği şekillendiren projelere imza atıyor. Şirket, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu teknolojileri hayata geçirme konusunda önemli bir role sahip.

AR-GE ve ÜR-GE Odaklı Çalışmalarla Küresel Arenada Öne Çıkıyor

Altınay Savunma Teknolojileri, robotik, makine, yazılım, elektrik ve elektronik alanlarında 10 milyon saati aşan AR-GE ve ÜR-GE birikimine sahip. Şirket, Altay Tankı, milli muharip uçak KAAN ve milli gemi MİLGEM gibi stratejik projelerde yer alarak ulusal savunma sanayiine değer katmaya devam ediyor.

Üretim Kabiliyetlerini Artırmak İçin Yeni Tesisler Kuruluyor

Altınay Savunma Teknolojileri, Kocaeli Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde savunma ve havacılık sanayiine yönelik tasarlanan yeni tesisiyle Türkiye’nin savunma sektöründeki üretim kabiliyetlerini güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Altınay Savunma Teknolojileri Borsada İşlem Görmeye Başlıyor için yorumda bulun

    Altınay Savunma Teknolojileri Borsada İşlem Görmeye Başlıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Altınay Savunma Teknolojileri Borsada İşlem Görmeye Başlıyor için ilk yorumu yapabilirsin.