HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Veri Güvenliğini Milli Çözümlerle Sağlıyor

Milli Çözümlerle Veri Güvenliği

Türk Silahlı Kuvvetleri ve kamu kurumlarına yazılım çözümleri sunan HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile iş birliği yaparak veri depolama ve transfer süreçlerini milli çözümlerle sağlıyor.

16 Kurum İçin HAVELSAN Ürünleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve bağlı 16 kurumun veri güvenliği ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla HAVELSAN, Drive ve DEPO ürünlerini konumlandırıyor. Bu sayede, bakanlık ve bağlı kurumlar uçtan uca veri depolama ve transfer işlemlerini milli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Bakanlık Yetkililerinden Açıklamalar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Hakkı Tok, milli ve güvenli yazılımlara verdikleri önemi vurgulayarak, HAVELSAN ürünlerinin kullanımıyla veri güvenliği ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Tok, bu adımın veri güvenliği ve bağımsızlığı adına önemli bir ilerleme olduğunu ifade etti.

Yüzde 100 Veri Güvenliği Sağlayan Ürünler

HAVELSAN Uluslararası İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Şevket Ünal, HAVELSAN Drive ve DEPO ürünlerinin bulut ortamında ve kurumların kendi veri merkezlerinde kullanılarak yüzde 100 veri güvenliği sağladığını vurguladı. Şirket olarak ulusal ve uluslararası kurumlara özel çözümler sunmayı amaçladıklarını belirten Ünal, milli imkanlarla veri yönetimini güçlendirmenin önemine değindi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Veri Güvenliğini Milli Çözümlerle Sağlıyor
  1. HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Veri Güvenliğini Milli Çözümlerle Sağlıyor için yorumda bulun

    HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Veri Güvenliğini Milli Çözümlerle Sağlıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak HAVELSAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Veri Güvenliğini Milli Çözümlerle Sağlıyor için ilk yorumu yapabilirsin.