MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Ligde En İyi Yerde Bitirmek İçin Vazgeçmeyeceğiz”

Emre Belözoğlu’nun Değerlendirmesi

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında evinde Gaziantep FK’yı 3-1 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Maç sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu, takımının performansını ve hedeflerini değerlendirdi.

Kritik Galibiyet ve Oyuncuların Performansı

Belözoğlu, basın toplantısında maçın kritikliğine dikkat çekerek, takımının üstünlüğünü vurguladı. Oyuncularının son 3-4 haçtadır iyi bir performans sergilediğini belirten Belözoğlu, planlarını sahaya yansıtmaya başladıklarını ifade etti.

Henüz Bitmedi

Teknik direktör, üst üste aldıkları galibiyetlerin kendilerine güven verdiğini dile getirirken, ligin henüz bitmediğini ve 6 maçın daha olduğunu hatırlattı. Belözoğlu, takımının aslında kazanmaya yakın olduğu birçok maçı berabere tamamladığını ve bu durumun kendisini üzdüğünü belirtti. Ancak hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Ligde En İyi Yerde Bitirmek İçin Vazgeçmeyeceğiz”
  1. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Ligde En İyi Yerde Bitirmek İçin Vazgeçmeyeceğiz” için yorumda bulun

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Ligde En İyi Yerde Bitirmek İçin Vazgeçmeyeceğiz” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Ligde En İyi Yerde Bitirmek İçin Vazgeçmeyeceğiz” için ilk yorumu yapabilirsin.