İzmir Çiğli’de Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Çiğli’de Trajik Kaza

İzmir’in Çiğli ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Kazanın Detayları

İddialara göre, cadde üzerinde aynı istikamette seyir halinde olan A.K. (31) yönetimindeki 34 KD 5060 plakalı otomobil ile E.C.İ. (27) yönetimindeki 34 ARZ499 plakalı araç sol şeritte maddi hasarlı bir kaza yaptı. Sürücüler ve araçlardaki diğer yolcular kaza raporu almak için araçtan indi.

Olay yerinden geçen 35 CDP 15 plakalı araçta bulunan Taşdelen (31) ve Turan Taşdelen (58) ile elektrikli scooter sürücüsü A.B.S. kazazedelere yardım etmek için durdu. Fakat bu sırada hızla gelen A.E. yönetimindeki 35 KA 8817 plakalı araç, caddenin sol şeridinde bulunanlara çarptı.

Olayın Ardından

Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olası başka kazaların yaşanmaması için çevre güvenliğini sağlayıp trafik akışını yönlendirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen’in hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı belirlendi.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen’in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İzmir Çiğli’de Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti için yorumda bulun

    İzmir Çiğli’de Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İzmir Çiğli’de Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti için ilk yorumu yapabilirsin.