Tim Cook, Çin’de Apple’ın Tedarik Zinciri Ortaklarıyla Buluştu

Tim Cook, Çin’deki İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Apple’ın Çin’in Şanghay şehrindeki yeni mağazasının açılışına katılan Tim Cook, Çinli alt yüklenici ortaklarıyla buluştu.

Çin’deki Tedarik Zincirinin Önemi

Tim Cook, jeopolitik gerilimlerin arttığı dönemde Çinli şirketlerin Apple’ın tedarik zincirindeki önemine vurgu yaptı. Cook, Apple’ın Çin’den aldığı destekle büyüdüğünü belirtti.

Apple’ın Çin’deki Yatırımları

Cook, Apple’ın Çin’deki varlığını genişletme planları hakkında bilgi verdi. Şanghay’daki araştırma merkezinin genişletileceğini ve Şıncın’da yeni bir laboratuvarın kurulacağını açıkladı.

Çin’deki İş Ortakları

Apple’ın açılışına BYD, Lens Technology ve Everwin Precision gibi Çinli şirketlerin patronları da katıldı. Bu şirketler Apple’ın ürünleri için önemli parçalar üretiyor.

Apple ve Çinli Tedarikçileri

BYD, Lens Technology ve Everwin Precision gibi Çinli şirketler, Apple’ın tedarik zincirinde önemli bir rol oynuyor. Bu şirketler, Apple’ın ürünleri için çeşitli parçaları üretiyor ve montaj hizmetleri sağlıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Tim Cook, Çin’de Apple’ın Tedarik Zinciri Ortaklarıyla Buluştu için yorumda bulun

    Tim Cook, Çin’de Apple’ın Tedarik Zinciri Ortaklarıyla Buluştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Tim Cook, Çin’de Apple’ın Tedarik Zinciri Ortaklarıyla Buluştu için ilk yorumu yapabilirsin.