Düğün Davetlilerine Yönelik Tuhaf Kurallar Sosyal Medyada Öfkeye Neden Oldu

Reddit Paylaşımı Davetlileri Çileden Çıkardı

Düğün davetlilerine yönelik 15 tuhaf kuralın yer aldığı liste, çiftin arkadaşlarına, “müzikle ilgili sorunları varsa kendilerine ayak uydurmalarını veya eve gitmelerini” istemesinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada öfkeye yol açtı.

Ayrıntılar Şaşırtıcıydı

Reddit’te paylaşılan gönderide bir kullanıcı, aile ve arkadaşların “içki içerken tempolarını ayarlamalarını”, “koltukları yeniden düzenlemekten” kaçınmalarını ve kendilerine ait “büyük duyurular yapmamalarını” talep eden, katı düğün kurallarını açıkladı. Siyah bir arka plana ve sarı baloncuklarına sahip bir zeminde sunulan kurallar, katılımcılara büyük günün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşırken belirli bir hashtag kullanmaları talimatını verirken, “fotoğrafçının yolundan” uzak durmalarını da talep ediyor.

Reddit Kullanıcıları İsyan Etti

Paylaşımı yapan Reddit kullanıcısı “Bridezilla/Groomzila” başlığını ekleyerek “Eğer biri bana bunu gönderseydi kesinlikle gitmezdim.” diye yazdı. Listede yer alan kurallar arasında “Düğün için hiç para yatırmadıysanız fikirlerinizi kendinize saklayın”, “Çalınan müziği sevmiyorsanız eve gidin” gibi şaşırtıcı maddeler bulunuyor.

Reddit Kullanıcıları Listeye Tepki Gösterdi

Listeye yanıt veren diğer Reddit kullanıcıları gelin ve damadı sert bir şekilde eleştirdi ve daveti “reddedecekleri” konusunda ısrar etti. Düğün davetlilerinin çoğu bu tuhaf kurallara uymak istemediklerini belirttiler.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Düğün Davetlilerine Yönelik Tuhaf Kurallar Sosyal Medyada Öfkeye Neden Oldu
  1. Düğün Davetlilerine Yönelik Tuhaf Kurallar Sosyal Medyada Öfkeye Neden Oldu için yorumda bulun

    Düğün Davetlilerine Yönelik Tuhaf Kurallar Sosyal Medyada Öfkeye Neden Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Düğün Davetlilerine Yönelik Tuhaf Kurallar Sosyal Medyada Öfkeye Neden Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.