İstanbul’da Motosikletli Polis Memuru Kaza Geçirdi, Bir Şehit Verildi

Motosikletli Polis Memuru Beton Bloklara Çarptı, Bir Şehit Verildi

Kaza, dün 22.30 sıralarında, Harbiye Mahallesi, Taşkışla Caddesi’nde tünel içerisinde meydana geldi. Polis memuru Furkan Bor’un kullandığı motosiklet virajı alamayarak beton bloklara çarptı. Kazada, Bor ağır yaralanırken, motosiklette bulunan polis memuru Faruk Furkan Ertuğrul Keleş ise hafif yaralandı.

Olay Yerine Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bor, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Cenaze Töreni

Kaza anları kameraya yansırken, motosikletli polis ekiplerinin tünel içinde seyir halindeyken kaza yaptığı görüntülendi. Şehit Polis Memuru için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde cenaze töreni düzenlenecek.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Taziye Mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Şişli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Furkan Bor için başsağlığı diledi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, Bor’un seyir halindeyken yunus ekibinin geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu hatırlattı.

Yerlikaya, “Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İstanbul’da Motosikletli Polis Memuru Kaza Geçirdi, Bir Şehit Verildi için yorumda bulun

    İstanbul’da Motosikletli Polis Memuru Kaza Geçirdi, Bir Şehit Verildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İstanbul’da Motosikletli Polis Memuru Kaza Geçirdi, Bir Şehit Verildi için ilk yorumu yapabilirsin.