Serkan Tekin: Kanseri Yenerek ve Fazla Kilolarından Kurtularak Sağlığına Kavuştu

Serkan Tekin’in Tedavi Hikayesi

Serkan Tekin, fazla kilolarından kurtulmak için ocak ayında Biruni Üniversite Hastanesi‘ne başvurdu. Burada Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Alper Öztürk ile görüştü ve yapılan endoskopide midesinde şüpheli bir bölge tespit edildi.

Kanser Teşhisi ve Tedavi Süreci

Endoskopi sırasında şüpheli bölgeden alınan doku parçası biyopsiye gönderildi. Biyopsi sonucunda mide kanseri olduğu belirlenen Tekin, üniversite hastanesinde kapalı yöntemle ameliyata alındı. Midesi alınan Tekin’e, ince bağırsağından yeni bir mide yapıldı.

Obezite ve Beslenmenin Önemi

Doç. Dr. Alper Öztürk, Tekin’in tedavi sürecini anlatırken, obezitenin kanser riskini artırdığına dikkat çekti. Beslenme alışkanlıklarının da önemine vurgu yaparak, yeşil yapraklı sebzeler, meyveler ve C vitamini yüksek besinler tüketmenin mide kanserinden korunmada etkili olduğunu belirtti.

“Korkmuyorum, Kanseri Yendim”

Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Serkan Tekin, hem kilolarından hem de kanserden kurtulduğunu belirterek, başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve şu anda çok iyi hissettiğini ifade etti. Tekin, hastaneye ve doktoruna teşekkürlerini ileterek, kısa sürede sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını paylaştı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Sağlık
  • Serkan Tekin: Kanseri Yenerek ve Fazla Kilolarından Kurtularak Sağlığına Kavuştu
  1. Serkan Tekin: Kanseri Yenerek ve Fazla Kilolarından Kurtularak Sağlığına Kavuştu için yorumda bulun

    Serkan Tekin: Kanseri Yenerek ve Fazla Kilolarından Kurtularak Sağlığına Kavuştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Serkan Tekin: Kanseri Yenerek ve Fazla Kilolarından Kurtularak Sağlığına Kavuştu için ilk yorumu yapabilirsin.