36. Kalp Haftası Açılış Töreni İstanbul’da Gerçekleştirildi

İstanbul’da Kalp Haftası Açılış Töreni

36. Kalp Haftası’nın resmi açılış töreni, 16 Nisan’da Sevilay Öztürk’ün sunumuyla İstanbul’da gerçekleşti. Törene İstanbul Vali Yardımcısı Nail Anlar ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da katıldı.

Kalp Haftası Etkinlikleri ve Amaçları

Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, açılış konuşmasında, Kalp Haftaları’nın vakfın “Kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratma” çalışmalarının önemli bir parçası olduğunu belirtti. Bu yılki sloganları “İyi Kalpler İçin Hep Birlikte” olan 36. Kalp Haftası etkinlikleriyle kalbimize iyi bakmanın önemini vurguladı.

Ödül Töreni ve Ödül Alanlar

Tören sırasında, Türk Kalp Vakfı’na destek verenlere teşekkür eden Kenan Güven, vakfın prestijli ödüllerinden “Türk Kalp Vakfı Doç. Dr. Edip Kürklü Hizmet Ödülü”nü iş insanı Kürşat Özgün’e takdim etti. Ayrıca “İyi Kalpli Ol” ödülü, “Parla-100. Yıl Marşı”nı Türk halkına armağan eden sanatçı Ender Eroğlu’na verildi.

Halka Açık Konferanslar

Açılış töreninin ardından halka açık olarak gerçekleştirilen kalp sağlığı konferanslarında Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Prof. Dr. Türkan Ertuğrul, Türk Kalp Vakfı Kardiyoloğu Uzm. Dr. Hüseyin Deniz Kılıç ve Gülsevim Çeviker önemli bilgiler paylaştılar.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. 36. Kalp Haftası Açılış Töreni İstanbul’da Gerçekleştirildi için yorumda bulun

    36. Kalp Haftası Açılış Töreni İstanbul’da Gerçekleştirildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 36. Kalp Haftası Açılış Töreni İstanbul’da Gerçekleştirildi için ilk yorumu yapabilirsin.