‘Şebo’nun Sahne Macerası: Sokaktan Tiyatro Sahnesine Uzanan Yolculuk

‘Şebo’nun Keşfedilmesi

Bir yıl önce yağmurlu bir günde Dinçer Yılmaz Sigalı’nın montuna sarılıp eve götürülen ‘Şebo’, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı’nın dikkatini çekti.

‘Fareler ve İnsanlar’ Oyunundaki Rolü

‘Dolores’ rolü için aranan yeni köpek ‘Şebo’, provalara katılarak rolü aldı ve sezon boyunca ‘Candy’nin köpeği olarak sahneye çıktı.

İzleyicilerin Sevgilisi ‘Şebo’

‘Şebo’, tiyatroseverlerin en sevdiği oyunculardan biri haline geldi ve gelecek sezon da sahnede olacak.

Özel ve Duygusal Sahne

‘Şebo’nun oynadığı karakterin öldürüldüğü sahne, seyirciler arasında duygusal anlar yaşatıyor ve ciddi tepkilere sebep oluyor.

Yeni Maceralar

‘Şebo’nun gelecek sezon da sahnede olacağını belirten Sigalı, sokaktan bulunan hayvanları tiyatro sahnesinde buluşturarak sahiplendirme ve hayatlarını kurtarma misyonunu sürdüreceklerini aktardı.

Sokaktaki Can Dostlarına Destek Çağrısı

Sigalı, sokağa terk edilmiş canlılara dikkat çekerek, insanları sokaktaki muhtaç hayvanları sahiplenmeye davet etti.

‘Şebo’ ve Sahne Arkadaşları

Tiyatro oyuncusu Cüneyt Gürbüz, ‘Şebo’nun güzel huylu olduğunu ve onun sayesinde köpek fobisini yendiğini belirterek, sahnede ‘Şebo’yla oynamanın büyük keyif olduğunu ifade etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ‘Şebo’nun Sahne Macerası: Sokaktan Tiyatro Sahnesine Uzanan Yolculuk için yorumda bulun

    ‘Şebo’nun Sahne Macerası: Sokaktan Tiyatro Sahnesine Uzanan Yolculuk için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ‘Şebo’nun Sahne Macerası: Sokaktan Tiyatro Sahnesine Uzanan Yolculuk için ilk yorumu yapabilirsin.