Kayseri Tomarza’da Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarını Ağırlıyor

Böke Mahallesi’nde Yeni Kano Rotası

Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Böke Mahallesi’nde bulunan Zamantı Irmağı, ağaçların arasından akan ve kuş cıvıltıları eşliğinde doğayla buluşan kano tutkunlarının yeni rotası haline geldi.

İbrahim Köse’den Eğitim ve Rotalar

Kano ve sup (Stand Up Paddle) board eğitmeni İbrahim Köse, ırmakta kano yapmak isteyenler için 5 kilometre ve 11 kilometre olmak üzere iki farklı rota belirlediklerini belirtti. Köse, doğal güzellikler ve kuş sesleri eşliğinde keyifli etkinlikler sunulduğunu ifade etti.

Zamantı Irmağı’nda Artan İlgi

Türkiye’nin dört bir yanından ve hatta yabancı sporculardan dahi ilgi gören Zamantı Irmağı’ndaki kano etkinliklerine katılımın arttığını vurgulayan İbrahim Köse, her yaştan insanın bu deneyimi yaşamasını tavsiye etti.

Zamantı Irmağı Deneyimi

Etkinliklere katılan ziyaretçilerden Fatma Cankı ve Mehmet Emin Akkoca da Zamantı Irmağı’nda yaşadıkları deneyimleri güvenilir ve keyifli bulduklarını paylaştılar. Cankı, ailece keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam olduğunu belirtirken, Akkoca da herkese bu deneyimi yaşamalarını tavsiye etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kayseri Tomarza’da Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarını Ağırlıyor için yorumda bulun

    Kayseri Tomarza’da Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarını Ağırlıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kayseri Tomarza’da Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarını Ağırlıyor için ilk yorumu yapabilirsin.