Mustafa Sarıgül’den Seçim Değerlendirmesi: “Yüzde 32 Başarı Olur”

Mustafa Sarıgül’ün Görüşleri

Mustafa Sarıgül, Erzincan’dan milletvekili seçilerek 4. kez TBMM’ye gelen siyasetçi. Sarıgül, CHP’li adaylara destek olurken, seçim atmosferinin medya savaşlarına dönüştüğünü düşünüyor.

Seçim Stratejisi

Sarıgül, partisinin Türkiye genelinde yüzde 30-32 oy almasını büyük bir başarı olarak gördüğünü belirtti. Adaylardan, seçmen tabanlarını güçlendirmelerini ve provokasyonlardan uzak durmalarını istedi.

Eleştiriler

Sarıgül, iktidarın seçimlerde devlet gücünü kötüye kullandığını ve belediyelerin market alış-veriş kartları dağıtmasını etik bulmadığını ifade etti. Ayrıca, seçim vaatlerinin gerçekçi olması gerektiğini vurguladı.

Anayasa Değişikliği

Cumhur İttifakı’nın yeni dönemde Anayasa değişikliği yapmasını beklediğini belirten Sarıgül, anayasanın toplumsal uzlaşıyla oluşturulması gerektiğini ve herkesin kabul edebileceği bir metin olması gerektiğini dile getirdi.

Mustafa Sarıgül, seçim sürecinde adaylara güçlü ve etik bir kampanya yürütmeleri çağrısında bulunarak, seçimlerin demokratik ilkeler çerçevesinde geçmesi gerektiğini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Mustafa Sarıgül’den Seçim Değerlendirmesi: “Yüzde 32 Başarı Olur” için yorumda bulun

    Mustafa Sarıgül’den Seçim Değerlendirmesi: “Yüzde 32 Başarı Olur” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Mustafa Sarıgül’den Seçim Değerlendirmesi: “Yüzde 32 Başarı Olur” için ilk yorumu yapabilirsin.