Kylian Mbappe, Real Madrid Transferi İçin Geri Sayıma Geçti

Mbappe’nin Sözleşmesi Sona Eriyor

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kylian Mbappe, Real Madrid‘e transferi için adım adım ilerliyor. Fransız futbolcunun transferi dünya futbol gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Mbappe’den Önemli İpucu

Mbappe, milli takım kampında düzenlenen basın toplantısında geleceği hakkında önemli ipuçları verdi. “Söyleyecek bir şeyim yok, herhangi bir açıklama yapmadım çünkü yapılacak bir açıklama yok. Ancak EURO 2024’ten önce her şeyin çözüleceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Sezon Sonuna Odaklandı

Futbolcu, “Hiçbir zaman saklanmadım ve açıklama yapmam gereken gün bileceksiniz, sizi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama durum böyle. Şu anda geleceğim önemli değil, sezonun son düzlüğündeyiz ve PSG ile üç kupa kazanma fikri ne olacağını bilmekten daha önemli, sezon sonuna odaklandık.” şeklinde konuştu.

Olimpiyatlara Ev Sahipliği

Mbappe, Paris’te düzenlenecek olan Olimpiyatlara evinde katılmanın kendisi için bir rüya olacağını belirtirken, “Her zaman böyle bir hedefim vardı ama bu bana bağlı değil, son karar kulübe ait. PSG ile bu konu hakkında konuşmadım.” dedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kylian Mbappe, Real Madrid Transferi İçin Geri Sayıma Geçti için yorumda bulun

    Kylian Mbappe, Real Madrid Transferi İçin Geri Sayıma Geçti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kylian Mbappe, Real Madrid Transferi İçin Geri Sayıma Geçti için ilk yorumu yapabilirsin.