Diyarbakır’da Kafa Kafaya Çarpışan Araçlardan Birinin Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda

Diyarbakır’da Kaza: Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi kırsal Tepe Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kaza, şehirde büyük üzüntüye neden oldu. İlçe merkezine doğru seyir halinde olan 47 AAB 462 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Veysi Karademir yönetimindeki hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı.

Yaralılar Hemen Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonucunda sürücülerle birlikte hafif ticari araçtaki Elvan Karademir yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırıldı.

Küçük Elvan Kazada Hayatını Kaybetti

Ne yazık ki, yaralılardan küçük Elvan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Elvan’ın cansız bedeni, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tedavi altına alınan sürücülerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, bölgedeki vatandaşlar ve yakın çevresi acı haberi üzüntüyle karşıladı. Gözler, kazanın nasıl meydana geldiğine ve sorumlularının belirlenmesine çevrildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Diyarbakır’da Kafa Kafaya Çarpışan Araçlardan Birinin Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda
  1. Diyarbakır’da Kafa Kafaya Çarpışan Araçlardan Birinin Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda için yorumda bulun

    Diyarbakır’da Kafa Kafaya Çarpışan Araçlardan Birinin Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Diyarbakır’da Kafa Kafaya Çarpışan Araçlardan Birinin Cansız Bedeni Adli Tıp Kurumu’nda için ilk yorumu yapabilirsin.