Bursa’da SMA Hastası Bebeğin Tedavisi İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı

Bursa’da SMA Hastası Bebek İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı

Bursa’da yaşayan Nurcan Koca ile Aslan Koca çifti, SMA hastalığına yakalanan kızları Havvanur’un tedavisi için adeta seferber oldu.

Bağış Kampanyası

Havvanur’un SMA hastalığına yakalanmasıyla birlikte Koca ailesi, tedavi için gereken 1 milyon 880 bin doları bir araya getirebilmek için yardım kampanyası başlattı.

Toplanan Bağış Miktarı

Bursa Valiliği’nden alınan izinle başlatılan kampanya sonucunda Koca ailesi, kızlarının tedavisi için gereken 63 milyon lira tutarındaki bağışı toplamayı başardı.

Moral ve Destek

Kampanya sürecinde Havvanur’a destek verenler, kızlarının tedavisi için Dubai’ye gidecek olan Havvanur’un ailesine moral vermek amacıyla evlerinin önünde toplandı. Ellerinde pembe balonlarla ailenin yanında olan destekçiler, Havvanur’a sevgi gösterisinde bulundu.

Umut Dolu Bekleyiş

Kızlarının sağlığına kavuşması için çaba harcayan Aslan ve Nurcan Koca çifti, Havvanur’un tedavisinin ardından hayallerine kavuşacakları günü iple çekiyor. Nurcan Koca, “Havvanur ilacına kavuşacak. Bu tedaviden sonra kızım artık yürüyüp koşabilecek. Kısacası hayallerimiz gerçek olacak” diyerek umut dolu bekleyişlerini dile getirdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Bursa’da SMA Hastası Bebeğin Tedavisi İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı
  1. Bursa’da SMA Hastası Bebeğin Tedavisi İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı için yorumda bulun

    Bursa’da SMA Hastası Bebeğin Tedavisi İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bursa’da SMA Hastası Bebeğin Tedavisi İçin Toplanan Bağışlar Hayat Kurtardı için ilk yorumu yapabilirsin.