Demir Çubukla Saplanan Adam, İnanılmaz Bir Şekilde Kurtuldu

Brezilya’da yaşanan olağanüstü bir olay, 57 yaşındaki bir adamın demir çubuğun kalbine kadar saplanmasına rağmen hayatta kalmasını konu alıyor.

İnanılmaz Kurtuluş Hikayesi

Mail Online’ın haberine göre, çubuk adamın sağ tarafıyla kalçası arasına saplandı ve kalbini es geçip göğsüne kadar çıktı.

Cerrahların Müdahalesi

Doktorlar, Curitiba şehrinde hastaneye kaldırılan adamın yaraları üzerinde yaptığı taramalarda çubuğun diyaframının üst kısmına kadar ulaştığını belirledi.

Demir çubuk karaciğerini parçalamış, karnına ve göğüs kafesine saplanmıştı. Ancak adam, zorlu sınavdan inanılmaz bir şekilde kurtulmayı başardı.

Zorlu İyileşme Süreci

Uluslararası Cerrahi Dergisi Vaka Raporlarında yayımlanan bilgilere göre, inşaat işçisi genel serviste üç gün sonra iyileşirken bulundu. Göğüs kemiğinin kesilmesini içeren akciğer ameliyatı geçiren adam, hasarlı dokuların çıkarılmasının ardından kan nakli yapıldı.

Birkaç gün sonra yürüyebilen ve yemek yiyebilen adam, kısa süre içinde hastaneden taburcu olmaya hazır hale geldi.

Sonuç

Doktorlar, benzer kazaların nadir olduğunu belirtirken, inşaat sektöründeki insanlar arasında daha yaygın olduğunu vurguladı. Bu tür kazalar genellikle ölümcül olabileceği gibi apse veya sepsis gibi komplikasyonlara da yol açabiliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Demir Çubukla Saplanan Adam, İnanılmaz Bir Şekilde Kurtuldu için yorumda bulun

    Demir Çubukla Saplanan Adam, İnanılmaz Bir Şekilde Kurtuldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Demir Çubukla Saplanan Adam, İnanılmaz Bir Şekilde Kurtuldu için ilk yorumu yapabilirsin.