Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor

Jeremy Allen White, Bruce Springsteen’i Canlandıracak

The Bear dizisinin başrol oyuncusu Jeremy Allen White, ‘Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska’ kitabının uyarlaması olan müzisyenin hayatını beyaz perdeye taşıyacak filmde Bruce Springsteen’i canlandırmak için düşünülüyor. Bağımsız stüdyo A24 da filmin yapımı için görüşmelerde bulunuyor.

Emmy Ödüllü Oyuncu White

Bu yılın başlarında, Jeremy Allen White, FX dizisi The Bear‘da Carmen “Carmy” Berzatto rolüyle “Komedi Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu” dalında Emmy ödülü almıştı. Şimdi ise 33 yaşındaki oyuncunun, Springsteen’in menajeri olan Jon Landau ile birlikte yeni film projesine dahil olduğu bildiriliyor.

Springsteen’e Prestijli Ödül

74 yaşındaki Bruce Springsteen, Ivors Akademisi tarafından ilk uluslararası şarkı yazarı olarak ödüllendirilecek. Bu ödülü daha önce kazananlar arasında Sir Elton John, Kate Bush, Peter Gabriel, Sir Paul McCartney ve Sting gibi isimler bulunuyor. Springsteen, “Bu ödül, şarkı yazımımın tanınmasının yanı sıra, beni ve 50 yıldır çalışmalarımı destekleyen hayranlara ve dostlara bir saygı duruşu niteliğinde.” dedi.

Sağlık Sorunlarına Rağmen Sahnelere Geri Döndü

52 yıldır sahne alan müzisyen, sağlık sorunları nedeniyle 2023 dünya turnesini ertelemek zorunda kaldıktan sonra geçen hafta sahnelere geri döndü.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor için yorumda bulun

    Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor için ilk yorumu yapabilirsin.