Başkan çakmaklı: Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler

İYİ Parti Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, “Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler. Hırsızlık yaptıktan sonra mal paylaşımında kavga ederler. Bunlardaki tüm mesele bu” dedi.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Sedat Peker in açıklamalarını değerlendirdi. Başkan Çakmaklı, “Genel başkanımızın bu konu ile ilgili yorumu çok güzel. Aile meselesi. Bunlar bir aile idi. Kanki idi. Çünkü çakarlı araç tahsis ettiler. Bakanlara verilen koruma statüsü bunlara da verildi.

Mitingler düzenlendi. Bilbordlara afişleri asıldı. Bunu biz yapmadık. Muhalefet partileri yapmadı. Bunu mevcut iktidar, cumhur ittifakı bu imkanları sağladı. Ve onların propagandasını gerçekleştiriyordu. Sayın cumhurbaşkanımıza oy istiyordu. Bugünleri biz unutmadık.

Yakın tarih. Şimdi milletin aklı ile alay geçmesinler. Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler. Hırsızlık yaptıktan sonra mal paylaşımında kavga ederler. Bunlardaki tüm mesele bu. Sedat Peker in anlattıkları yenilecek, yutulacak cinsten değil” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Başkan çakmaklı: Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler
  1. Başkan çakmaklı: Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler için yorumda bulun

    Başkan çakmaklı: Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan çakmaklı: Hırsızlar hırsızlık yapmaya gittiği zaman kavga etmezler için ilk yorumu yapabilirsin.