İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı’na Saadet Partisi’nden Nezaket Ziyareti

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, il başkanlığında Saadet Partisi heyetini ağırladı. Gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç ve Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih katıldı.

Bingöl ve ülke gündemine ilişkin olarak fikir alışverişi yapılan ziyarete ilişkin olarak konuşan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa açıklamasında: ”Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki ile birlikte partimizi ziyaret ettiler. Kendileriyle Bingöl ve ülke gündemine ilişkin olarak fikir alışverişinde bulunduk.

Bu nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim” dedi.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bilgiç ve Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Fatih ise misafirperverliğinden ötürü Başkan Kızılboğa’ya teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı’na Saadet Partisi’nden Nezaket Ziyareti
  1. İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı’na Saadet Partisi’nden Nezaket Ziyareti için yorumda bulun

    İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı’na Saadet Partisi’nden Nezaket Ziyareti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İYİ Parti Bingöl İl Başkanlığı’na Saadet Partisi’nden Nezaket Ziyareti için ilk yorumu yapabilirsin.