TDP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığına Yıldız Getirildi

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığına Ülkem Partisi seçilmiş başkanı Zeki Yıldız getirildi.

Daha önce Ülkem Partisi il başkanlığına seçilen Zeki Yıldız Mustafa Sarıgül ’ün saflarına yer almaya karar verdi ve il başkan yardımcısılığı görevine getirildi. Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar il başkanı Kadir Uysal, Yıldız’ a teşekkür ederek, “Başkan Yıldız bu görevde sayın genel başkanımız Mustafa Sarıgül’ ün safında yer almayı tercih etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Her geçen gün yükselen partimiz daha güçlü olacaktır. Partimizde herkesin bir yeri vardır. Zeki Yıldız başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Zeki Yıldız ise, “Bizler halkımıza, vatandaşımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Ne sağcı ne solcu herkesin eşit olarak devam ettiği bir ortamda yer almaktan mutluyum. Afyonkarahisar’ da Türkiye Değişim Partisi’ ni en yükseğe taşıyacağız. İl başkanımız Kadir Uysal çalışmaları ile Afyonkarahisar’a hizmet aşkını daha yükseğe taşıyacağından eminiz. Partimiz için en iyisi güzeli için mücadele edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. TDP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığına Yıldız Getirildi için yorumda bulun

    TDP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığına Yıldız Getirildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TDP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığına Yıldız Getirildi için ilk yorumu yapabilirsin.