One&Only Portonovi’nin Türkiye’deki ilk davetinde iş, sanat ve cemiyet dünyası bir araya geldi

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ahmet Erentok’un üstlendiği Azmont Investments’ın 26 hektar alan üzerinde, 996 milyon Euro’ya malolan Portonovi Projesi içinde yer alan One&Only Portonovi, Mayıs 2021 itibariyle misafirlerini ağırlıyor.

En üst düzey konaklama deneyimi yaşamak isteyen misafirler için 9 ülkede hizmet veren One&Only Otel Zinciri’nin Avrupa’daki ilk oteli One&Only Portonovi, Adriyatik kıyısında denizle içiçe Boka Körfezi’nde bulunuyor. Türkiye’deki ilk davetini Bodrum’da konumuna yakışır bir yerde Halas Gemisi’nde gerçekleştiren otel, Avrupa’nın en hızlı büyüyen ikinci turizm destinasyonu Karadağ’ın en lüks otel işletmesi olarak misafirlerine eşsiz bir yaşam stili adresi olmayı hedefliyor.

Azmont Investments Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erentok’un ve One&Only Portonovi’nin Genel Müdürü Michele Giraudo’nun ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Aylin-Zülfü Livaneli, Cem Mirap, Mehmet Yemeniciler, Özdem Gürsel, Sinan Özer, Aykut Kozalıoğlu, Saffet Emre Tonguç gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

Azmont Investments Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erentok, davette yaptığı konuşmada; “Son 6 yıldır ekibim ve ben sadece Adriyatik’de değil Avrupa’da da örnek teşkil edecek bu özel projeyi hayata geçirmek için çok çalıştık. Amacımız Avrupa’nın en güzel doğaya ve kültürel mirasa sahip ülkelerinden biri olan Karadağ’ı, içinde 214 rezidansı, 238 bağlama kapasiteli marinası, ve One&Only oteli olan bu çok kapsamlı resort projesi ile lüks turizminde dünya haritasına sokmaktı. Vizesiz seyahat, uçuş süresinin kısalığı, Unesco Dünya Mirası şehirleri ve markanın kanıtlanmış hizmet kalitesiyle One&Only Portonovi’nin Türk misafirlerimiz tarafından çok tercih edileceğine inanıyorum’ dedi.

One&Only Portonovi Oteli’nin Genel Müdürü Michele Gireudo ise 12 ay hizmet verecek otelin, konumuna ve One&Only Portonovi’nin eşsiz servis anlayışına değinerek; ‘One&Only zincirinin Avrupa’da ki ilk temsilcisi olarak, gerek özenle dekore edilmiş 66m2lik odalarımız, gerek Michelin yıldızlı restoranlarımız gerekse 360 derece sağlıklı yaşam deneyimi sunan Chenot Espace ile Türk misafirlerimize, One&Only Portonovi’de ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmaktan mutluluk duyacağız’ dedi.

One&Only Portonovi

Otelde, misafirlerin doğa ve deniz manzarasını en iyi görecekleri şekilde konumlandırılmış 105 oda, 6 suit ve özel plajı olan 12 villa bulunuyor. 4000m2’lik alanda hizmet veren dünyaca ünlü Chenot Espace’da erkekler ve kadınlar için ayrı bölümlerde sauna, hamam, buhar odaları, 28 terapi odası, kapalı havuz, gym ve özel Chenot rituel odaları mevcut. Otelde ayrıca, 6 açık havuz ve özel kumsal bulunuyor. Şef Nancy Kinchela’nın en taze ve doğal ürünleri modernize ettiği Karadağ yemeklerinin servis edildiği La Veranda Restorant, İtalyan mutfağının rafine ve sağlıklı örneklerinin sunulduğu Michelin yıldızlı şef Giorgio Locatelli imzalı Sabia Restorant ve çağdaş Japon yemekleri sunan ve hareketli bir havuz kulübü olan Tapasake Club, gastronomik deneyimler için otel misafirlerinin yanı sıra Karadağ’daki tüm lezzet düşkünlerinin tercihi olacak. One&Only Portonovi ile aynı complex içinde yer alan D-Marin Portonovi Marina, uzunluğu 120 metreye kadar 238 süper yat bağlama kapasitelidir ve tüm lüks marina hizmetlerini sunmaktadır.

One&Only Hakkında

Ultra-lüks pazar için yaratılan One&Only, mükemmelliyetçiliğin simgesi olarak algılanmaktadır. Dünyanın en güzel yerlerindeki otelleri ile ödüllü zincir, her otelinde misafirlerine yerel kültürden esinlendiği kendine özgü stili ve karakteri samimi bir otelcilik ve benzersiz enerjiyle sunar. Bu özel koleksiyon Maldivlerde One&Only Reethi Rah; Maritius’da One&Only Le Saint Géran; Dubai’de One&Only Royal Mirage ve One&Only The Palm; Meksika’da One&Only Palmilla ve One&Only Mandarina; Güney Afrika’da One&Only Cape Town; Avustralya’da Emirates One&Only Wolgan Valley in The Blue Mountains; Malezya’da One&Only Desaru Coast; ve Rwanda’da One&Only Nyungwe House ve One&Only Gorilla’s Nest ve Karadağ’da One&Only, Portonovi. Yeni açılacak otelleri; Yunanistan’da One&Only Kéa Island, Dubai’de One&Only One Za’abeel. Daha fazla bilgi için oneandonlyresorts.com ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • One&Only Portonovi’nin Türkiye’deki ilk davetinde iş, sanat ve cemiyet dünyası bir araya geldi
  1. One&Only Portonovi’nin Türkiye’deki ilk davetinde iş, sanat ve cemiyet dünyası bir araya geldi için yorumda bulun

    One&Only Portonovi’nin Türkiye’deki ilk davetinde iş, sanat ve cemiyet dünyası bir araya geldi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak One&Only Portonovi’nin Türkiye’deki ilk davetinde iş, sanat ve cemiyet dünyası bir araya geldi için ilk yorumu yapabilirsin.