Euromoney’den Sürdürülebilir Finans alanında Yılın En İyi Bankası ödülü TSKB’ye verildi

TSKB, uluslararası finans konusunda dünyanın en köklü ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi’nin düzenlediği “Mükemmellik Ödülleri” kapsamında, “Sürdürülebilir Finans” kategorisinde Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası” seçildi.

Sürdürülebilir ve kapsayıcı çalışmalarıyla global platformlarda adından söz ettirmeye devam eden Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Euromoney Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Mükemmellik Ödülleri”nde, önemli bir ödülün sahibi oldu. TSKB, “Sürdürülebilir Finans” alanında “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası Ödülü”ne layık görüldü.

Dünyanın önde gelen finans kuruluşu ve saygın yayın gruplarından Euromoney tarafından küresel bankacılık sektöründe bir ilk olarak yaklaşık 30 yıldır verilen Euromoney Awards in Excellence Ödülleri, bu yıl da dünyanın dört bir yanındaki sahiplerini buldu. Orta ve Doğu Avrupa’da “Sürdürülebilir Finans” alanında “En İyi Banka” ödülü; Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) bağlantılı finansman ürünleri ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SDG)’na sağladığı katkı ölçümü çalışmaları ile TSKB’nin oldu. Euromoney tarafından yapılan açıklamada; 30 yılı aşkın süredir sürdürülebilir finans alanında kredi sağlayıcı olarak gösterdiği güçlü performans, Türkiye’de yeşil ve sürdürülebilir tahvil piyasasının gelişiminde ve bulunduğu bölgede sürdürülebilirlik raporlaması konusunda oynadığı kilit rol ile TSKB’nin bu ödüle layık görüldüğü ifade edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Euromoney’den Sürdürülebilir Finans alanında Yılın En İyi Bankası ödülü TSKB’ye verildi
  1. Euromoney’den Sürdürülebilir Finans alanında Yılın En İyi Bankası ödülü TSKB’ye verildi için yorumda bulun

    Euromoney’den Sürdürülebilir Finans alanında Yılın En İyi Bankası ödülü TSKB’ye verildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Euromoney’den Sürdürülebilir Finans alanında Yılın En İyi Bankası ödülü TSKB’ye verildi için ilk yorumu yapabilirsin.