Cubicle Hijyenik Mi?

Cubicle malzemesi üretimi sırasında maruz kaldığı yüksek ısı ve yüksek basınçtan dolayı hijyenik bir malzemedir. Bu cubicle, yüksek ısı ve yüksek basınç ile ürün üzerinde bakteri üremesini engellendiği bir malzemedir. Bu sebeple hem hijyen şartlarının sağlanması hem de sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulması firmaların amaçlarındadır. Çünkü kendileri ile iş birliği yapan müşterilerinin asla sağlıksız ve hijyensiz ortamlarda bulunmasını istemezler. Verdikleri hizmetlerin kaliteli bir kullanım sağlamasını isterler.

Ocak Cubicle firması da üretimde kullandığı cubicle malzemesinin hazırlanmasında yüksek ısı ve yüksek basınç ile preslenmesini sağlar. Daha sonra kullanıma hazır hale getirir. Örneğin; hijyen şartlarının çok önemli şekilde sağlanması gereken bir wc kabin tasarımında cubicle malzemesinin kullanılması bu sebepledir. Daha birçok kullanım alanlarında tercih edilmesinin nedenleri arasında hijyenik olması başta gelir.

Kompakt Laminat Nedir?

Kompakt laminat paneller HPL üretim tekniği ile üretilen bir yapı malzemesidir. Reçine emdirilmiş bir şekilde yüksek ısı ve yüksek basınçla oluşturulan plakalardır. Müşterilerin tercihlerine göre kompakt laminat üzerlerine kaplamalar yapılabilir. Farklı farklı desenlerde ve renklerde üretim sağlanması müşterinin tercihine bağlıdır. Suya ve neme karşı dayanıklı olması tercih edilme oranını arttırır.

Kompakt laminat kolay bir şekilde temizlenir. Güçlü asitlerle temizleme yapmak yüzey üzerine zarar verebilir. Bu sebeple genellikle aşındırıcı maddeler kullanmadan kolay bir şekilde temizlenmesi önerilir. Zaten üzerinde bakteri oluşumunun olmaması bu tür kuvvetli temizlik malzemelerinin kullanılmasını gerektirmez. Ocak Cubicle firması da satış sonrasında ürünlerin temizlenmesinde kuvvetli aşındırıcıların kullanılmaması yönünde uyarılarda bulunur.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Cubicle Hijyenik Mi? için yorumda bulun

    Cubicle Hijyenik Mi? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cubicle Hijyenik Mi? için ilk yorumu yapabilirsin.