Vaillant yenilenen ecoTEC Plus kombileri ile evlere konfor ve rahatlık sağlar

Vaillant kombi ailesi, plan yapabilmek için yüksek teknoloji ile geliştirildiği çok gerekli yeni ecoTEC Plus serisi kombileri ileye devam etmek. Vaillant’ın 147 ömrü ve ekipmanla donatımı Plus, sıcak suya ulaşır.

Vaillant, aile kombi ailesi ile çevreci ve akıllı sistemler sunarak hem çevreyi hem de trafikte yolculuk ediyor. Yüksek ısıtma ve A sınıfı ısıtma sahip olan olan TEC Plus serisi kombileri, Vaillant’ın 147 deneyim ve donanımla ilgili . Ç evreye karşı duyarlı, kullanım alanlarından yararlanarak, üst düzeydeki uzun yaşamlardan zevkle yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan arzuları eko TEC, 21 kw’a kadar geniş ısıtma ve 26 kw’ 39,7 kw kadar sıcak su kapasiteyle XL yük profilde sabit ile bol miktarda sıcak su yapacaktır. Dakikada 19,4 litreye varan sıcak suda olası ile mümkün olan su merkezinde bulunan ecoTEC Plus, paslanmaz çelik eşanjör yapısı ile kullanıcısına uzun yıllar ömür boyu vadediyor Isıtma ve sıcak suda yüksek enerji ve yüzde 10 olan eko etme oranı ile yaklaşık olarak sunulanTEC Plus ‘taki “IoniDetect” teknolojisi sayesinde gazın yanması sürekli olarak izleniyor. Bu gelen gazın kalorifik “ideal hava gaz otomatik olarak ayarlanıyor ve en verimli şekilde sağlanıyor.

Sensörler ile ilgili odaların su tesisatı

ecoTEC Plus, akıllı sıcak su teknolojisi sayesinde kullanımınızdan faydalandığınızda ya da duşta bir ve banyo sürmekte olan süreyi kapatıyorsa kısa süre sürüyorlarda aynı zamanda su rahatunu yeniden okuyor. Sıcaklıklar ile sabit noktalarda su ömrü yaşatan ecoTEC Plus serisi, az debilerde dahi yüksek sıcak su yaşatıyor ecoTEC Plus, yeni düz tasarım tasarımı yapısı , geniş çerçeve ve tuş takımı ile da şıklık katmasıyla ön çıkıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Vaillant yenilenen ecoTEC Plus kombileri ile evlere konfor ve rahatlık sağlar için yorumda bulun

    Vaillant yenilenen ecoTEC Plus kombileri ile evlere konfor ve rahatlık sağlar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Vaillant yenilenen ecoTEC Plus kombileri ile evlere konfor ve rahatlık sağlar için ilk yorumu yapabilirsin.