TFF 2. Lig Maçında Lider Amed Sportif Kastamonuspor’u Tek Golle Geçti

Amed Sportif 1-0 Kastamonuspor: Lider Amed Sportif Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Virajı Döndü

TFF 2. Lig‘de şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonuspor ve Amed Sportif Faaliyetler, Kastamonu’da karşı karşıya geldi. Maçta tek golü atan lider Amed Sportif, ligin bitimine 3 maç kala 1. Lig’e yükselme yolunda kritik bir adım attı.

Amed Sportif 77 Puana Ulaştı: Kastamonuspor’a Karşı 6 Puanlık Fark Oluştu

Amed Sportif, henüz 3. dakikada Eyüp Oskan‘ın attığı golle 1-0 öne geçti ve maçı bu skorla tamamladı. Bu galibiyetle puanını 77‘ye çıkaran Amed Sportif, ikinci sıradaki Kastamonuspor ile arasındaki farkı 6 puan‘a çıkardı.

Binlerce İzleyici Maçı Canlı Takip Etti

TFF‘nin resmi Youtube hesabından canlı yayınlanan mücadeleyi anlık olarak yaklaşık 160 bin kişi izledi. Maçın son anlarında izleyici sayısı 170 bin kişiyi geçerek büyük ilgi gördü. TFF’nin Youtube kanalında yayınlanan önceki maçlar genellikle 10 bin görüntülenme sayısına ulaşırken, Kastamonuspor ve Amed Sportif arasındaki maça ilginin yüksek olması dikkat çekti.

Kastamonu Gazi Stadı‘nda ise 4 bin kişilik tribünlerin tamamı dolarken, heyecan dolu maçı on binlerce taraftar takip etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • TFF 2. Lig Maçında Lider Amed Sportif Kastamonuspor’u Tek Golle Geçti
  1. TFF 2. Lig Maçında Lider Amed Sportif Kastamonuspor’u Tek Golle Geçti için yorumda bulun

    TFF 2. Lig Maçında Lider Amed Sportif Kastamonuspor’u Tek Golle Geçti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TFF 2. Lig Maçında Lider Amed Sportif Kastamonuspor’u Tek Golle Geçti için ilk yorumu yapabilirsin.