Osmangazili Sultanlardan Önemli Galibiyet

Osmangazi Belediyespor’un sultanları, Kırklareli’nde düzenlenen 2. Lig Hentbol Cumhuriyet Kupası’nda üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı, altyapı oyuncularından oluşan kadrosuyla önemli bir başarıya imza attı. Kırklareli’nde gerçekleşen 2. Lig Cumhuriyet Kupası’nda ter döken sporcular, Kastamonu Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmada 27-17’lik skorla üstünlük sağladı. Osmangazili sultanlar, diğer maçta Eskişehir Odunpazarı karşısında rakibinin son dakikada üst üste attığı sayılara engel olamayarak müsabakayı 33-27’lik mağlubiyetle tamamladı. Genç yıldızlar, kıyasıya mücadelelere sahne olan Lüleburgazspor Kulübü karşılaşmasından da 24-24’lük beraberlikle ayrıldı. Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı, aldığı bu sonuçla şampiyonayı üçüncülükle tamamladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’yı başarıyla temsil eden sporcular ile antrenörlerini kutladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Osmangazili Sultanlardan Önemli Galibiyet için yorumda bulun

    Osmangazili Sultanlardan Önemli Galibiyet için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Osmangazili Sultanlardan Önemli Galibiyet için ilk yorumu yapabilirsin.