Gaziantep’te Yapılan Grand Savcılı Hotel İnşaatıyla İlgili Skandal

2022’de Başlanan İnşaata Ruhsat Alınamadı

Gaziantep’te 2022 yılında başlanan Grand Savcılı Hotel inşaatı, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle para cezasıyla karşı karşıya kaldı. Ancak AKP’li Eski Belediye Meclis üyesi Murat Kemal Titiz’in sahibi olduğu inşaata kesilen ceza uygulanmadı. Titiz’in vefatıyla düşen dava şimdi çocuklarıyla devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Ahmet Titiz, babasının izinden giden bir isim olarak, Gaziantep AKP Eski İl Yönetim Kurulu üyesi ve Savcılı Mahalle Muhtarıdır. Yapılan suç duyurusunda, Ahmet Titiz ve Gülistan Titiz’e yapı ruhsatı olmadan inşaata devam etmelerinden dolayı ceza verilmesi talep edildi. Soruşturma Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir.

Ancak, bu durumda akıllara birçok soru gelmektedir. Kaçak yapıya göz mü yumuluyor? Ruhsatsız inşaatın devam etmesine neden geçit veriliyor? Titiz ailesinin iktidar partisiyle olan ilişkisi, bu olayın üzerine gitmeyi engelliyor mu?

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gaziantep’te Yapılan Grand Savcılı Hotel İnşaatıyla İlgili Skandal için yorumda bulun

    Gaziantep’te Yapılan Grand Savcılı Hotel İnşaatıyla İlgili Skandal için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gaziantep’te Yapılan Grand Savcılı Hotel İnşaatıyla İlgili Skandal için ilk yorumu yapabilirsin.