Esnaflarımızın Her Kararının Arkasındayız

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, yerinde dönüşüm veya tadilat yapılması gündemde olan Katlı Pazaryerinde esnafları ziyaret ederek “Esnaflarımızın her kararının arkasındayız” dedi.
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, il kadın kolları başkanlığı yöneticileri ve il yönetimiyle birlikte Adapazarı’nda bulunan Katlı Pazaryerinde esnafları ziyaret etti.
Esnaflarla sohbet eden talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Ecevit Keleş, “Esnaf temsilcilerinin yıkım istemediği Katlı Pazaryerinde tadilat ile güzelleştirme yapılmasını istiyor. Katlı Pazaryeriyle ilgili Adapazarı Belediyesi projeyi açıklamadan esnaflarla görüşmüş olsaydı herhangi bir tedirginliğe de neden olunmazdı. Burayla ilgili karar esnaflarımızın. Aldıkları her kararın arkasındayız ve yanlarındayız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Esnaflarımızın Her Kararının Arkasındayız için yorumda bulun

    Esnaflarımızın Her Kararının Arkasındayız için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Esnaflarımızın Her Kararının Arkasındayız için ilk yorumu yapabilirsin.