Emeklilere Yönelik Promosyon Ödemeleri Başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Emeklilere Yönelik Yeni Uygulamaları Açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda iş insanlarıyla bir araya geldi. Işıkhan, 2023’te işsizlik oranının %9,4’e gerilediğini belirterek, bu durumun ülkenin doğru yolda olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Emeklilere Promosyon Ödemeleri Artırıldı

Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere yönelik promosyon ödemelerini artırdığını duyurdu. Kamu bankalarında yapılan promosyon ödemeleri 8 ile 12 bin lira arasında olacak. Ayrıca ölüm aylığı alanlara da 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Yeni Düzenlemeler Yolda

Işıkhan, diğer bankalarla da protokol imzalama sürecini tamamladıklarını ve özel bankaların da promosyon miktarlarını güncelleyeceğini belirtti. Bakan, emeklilerin refahını artırmak için yeni uygulamaların hayata geçirileceğini söyledi.

Emeklilere Verilen Sözlerin Arkasındayız

Işıkhan, hiçbir zaman tutamayacakları sözler vermediklerini vurgulayarak, emeklilere yönelik hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti. Bakan, Türkiye’nin emeğin, üretimin ve çalışmanın yüzyılı olacağını ifade etti ve Cumhur İttifakı’nın Çorum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın için destek istedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Emeklilere Yönelik Promosyon Ödemeleri Başladı için yorumda bulun

    Emeklilere Yönelik Promosyon Ödemeleri Başladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Emeklilere Yönelik Promosyon Ödemeleri Başladı için ilk yorumu yapabilirsin.