CHP Bodrum’da gönülden gönüle bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum örgütünde her yıl geleneksel olarak gerçekleşen bayramlaşma töreni, kısıtlamalar nedeniyle uzaktan ancak geniş kapsamlı bir şekilde yapıldı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, konuyla ilgili verdiği bilgide; “Mahalle temsilcilerimiz ile birlikte geniş kapsamlı düzenlediğimiz, bayramlaşma yaptığımız, istişarelerde bulunduğumuz zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya; Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Gülizar Biçer Karaca, Sayın Gamze Akkuş İlgezdi, Sayın Ahmet Akın, Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras, Gençlik-Kadın Kolu Başkanlarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle temsilcilerimiz, İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerimiz de katılım sağladılar. Bütün milletimizin bayramını kutluyoruz. Hep birlikte kazanacağımıza inanıyoruz. Parti örgütümüz seçimlere hazır ” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. CHP Bodrum’da gönülden gönüle bayramlaşma için yorumda bulun

    CHP Bodrum’da gönülden gönüle bayramlaşma için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak CHP Bodrum’da gönülden gönüle bayramlaşma için ilk yorumu yapabilirsin.