Bien tasarım dünyasının başkenti İtalya’da düzenlenen A’Design Award’dan ödülle döndü

Banyo ve seramik sektörünün güçlü markalarından Bien, dünya çapında tasarım çalışmalarını öne çıkaran A’Design Award yarışmasında ödüle layık görüldü.Bien’in duvar karo koleksiyonlarından olan “Famous”, İtalya’da gerçekleşen tasarım yarışmasında Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Bien, ödüllü tasarımlarıyla adından söz ettiriyor. İtalya’da düzenlenen ve tasarım alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından A’Design Award’da Bien’in ‘Famous’ koleksiyonu Gümüş Ödül’e layık görüldü.

Bien’in duvar karosu koleksiyonlarından olan ‘Famous’, 40×120 cm ve 30×90 cm ebatlarıyla doğal görünümü ve doğal taşın yüzeyindeki incelikleri mekanda yaşatıyor. Kusursuz yüzeye sahip ‘Famous’ koleksiyonu, özel ebatlarıyla mekanda bütünlük duygusunu en üst seviyeye taşıyor. Famous koleksiyonu kolay temizlenebilme özelliğiyle, hijyen standartlarını da artırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Bien tasarım dünyasının başkenti İtalya’da düzenlenen A’Design Award’dan ödülle döndü
  1. Bien tasarım dünyasının başkenti İtalya’da düzenlenen A’Design Award’dan ödülle döndü için yorumda bulun

    Bien tasarım dünyasının başkenti İtalya’da düzenlenen A’Design Award’dan ödülle döndü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bien tasarım dünyasının başkenti İtalya’da düzenlenen A’Design Award’dan ödülle döndü için ilk yorumu yapabilirsin.