Beşiktaş Kulübü Sağlık Durumu Açıklaması

Omar Colley ve Serkan Emrecan Terzi Tedbir Amacıyla Kadroda Yer Almayacak

Beşiktaş Kulübü, futbolcuları Omar Colley ve Serkan Emrecan Terzi’nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Colley’in Yılport Samsunspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı, Serkan Emrecan Terzi’nin ise sol uyluk üst bölgesinde yüksek risk saptanması sebebiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Bakhtiyor Zaynutdinov’un Sağlık Durumu

Kazan futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov’un sağlık durumu da açıklandı. Zaynutdinov’un 2 gün önceki antrenmanda uyluk sol arka kısmında ağrı hissettiği ifade edildi. Yapılan açıklamada, Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde uyluk üst arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Zaynutdinov’un tedavisine sağlık ekibince başlandığı aktarıldı.

Omar Colley, Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov’un Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın yapılacak MKE Ankaragücü maçında forma giymelerinin beklenmediği vurgulandı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş Kulübü Sağlık Durumu Açıklaması için yorumda bulun

    Beşiktaş Kulübü Sağlık Durumu Açıklaması için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş Kulübü Sağlık Durumu Açıklaması için ilk yorumu yapabilirsin.